Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ ابراهیم پرسا امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در گرگان اظهار کرد: اخیرا شاهد حضور برخی مراجعه‌کنندگان به مجموعه پلیس فتا استان مبنی بر برداشت غیرمجاز از حساب آنان و افزایش میزان تماس‌های مردمی با مرکز فوریت‌های سایبری این پلیس هستیم که گـویـای افـزایش فعـالـیت کلاهبرداران در این زمینه است.

وی تصریح کرد: در بررسی‌های صورت گرفته از جانب کارشناسان پلیس فتا، مشخص شد که برای تعدادی از این مراجعه‌کنندگان، پیامکی تحت عنوان «ابلاغیه الکترونیکی» با سرشماره‌های مختلف و با شماره تلفن‌های اپراتورهای مختلف ارسال شده و از آنها خواسته شده که برای مشاهده ابلاغیه، به لیـنک و یا آدرسی که در ذیل آن پیـامـک معـرفی شده، مراجعه کنند و یا در آن پیامک، اعلام می‌دارند که علـیه آن شهروند و یا کاربر مربوطه، شکایتی در «سامانه ثنـا» در تاریخ معینی به ثبت رسیده و از این کاربر می‌خواهد که برای اطلاعات بیشتر وارد لینـک مربوطه در آن صفحه جعلی شده و مبلغ ناچیزی را هم به‌عنوان کـارمـزد، پـرداخت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرسا تاکید کرد: از آنجایی که برخی از شهروندان، آگاهی کافی از این سامانه‌ها و نحوه فعالیت آنها را ندارند و مبلغ عنوان شده هم بسیار ناچیز است و از طرفی طرح مسئله شکایت، باعث استرس در شهروندان شده، لـذا به اینگونه سایت‌ها ورود کرده و پس از درج شماره موبایل و کد ملی، صفحه‌ای برای آنها  باز شده و از آنها درخواست می‌شود که برای پرداخت کارمزد و مشاهده ابلاغیه روی لینک جعلی معرفی شده یا درگاه الکترونیکی جعلی کلیک کرده و برای عملیات پرداخت وجـه اقدام کنند که به محض درج اطلاعات بانکی در این درگاه جعلی و رمز دوم، متاسفانه شاهد سرقت اطلاعات و موجودی حساب بانکی می‌شوند.

رئیس پلیس فتا استان گلستان ادامه داد: متاسفانه در این خصوص، از ابتدای سال تاکنون تعداد ۳۰ پرونده قضایی در این پلیس تشکیل شده و مبالغ بیش از ۲۰۰ میلیون تومان از حساب بانکی آنها برداشت شده و همچنان شاهد حضور مراجعه‌کنندگان در ارتباط با این نمونه از پرونده‌ها هستیم.

این مقام انتظامی اضافه کرد: در جدیدترین پرونده‌ای که با همین موضوع، در پلیس فتا استان پیگیری شد، یک فرد نوجوانی دستگیر شده که این فرد، از طریق شماره شخصی که مالکیتش بنام افراد دیگر بوده، در بازه زمانی حدوداَ سـه ماهه، پیامکی را با موضوع «ثبت ثنا» برای تعداد بیـش از ۶۰۰ نفـر ارسال کرده که تقریبا تعداد زیادی از شهروندان وارد لینک جعلی شدند و تاکنون، مبلغ بیش از ۸۰ میلیون تومان از حساب این افراد برداشت غیرمجاز صورت گرفته است.

پارسا در پایان به منظور پیشگیری از وقوع اینگونه جرایم به شهروندان توصیه کرد اولا وارد هر لینک پیشنهادی و مشکوک نشوند و فـریـب اینگونه پیامک‌ها را نخورند دوما برای مشاهده ابلاغ قضایی، نیـاز به واریز هیچگونه وجـهی نیست.

انتهای پیام/۲۳۰۷/

منبع: فارس

کلیدواژه: استان گلستان پلیس فتا پلیس پرونده قضایی پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۵۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری یک میلیاردی با پیامک جعلی ثنا

بی‌دقتی یک شهروند در بافق منجر به کلاهبرداری یک میلیارد ریالی از وی با پیامک جعلی ثنا قوه قضائیه شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، در طول سال‌های گذشته بارها و بارها از سوی نیروی انتظامی، قوه قضائیه و برخی دیگر از نهادها پیامک‌های هشدارآمیزی مبنی بر ضرورت هوشیاری در برابری فریب‌های کلاهبرداران مجازی و پیامکی صادر شده است.

در این پیام‌‌های هشدار که به صورت منظم برای مخاطبان ارسال می‌شود، سرشماره‌های رسمی از سوی قوه قضائیه و نیروی انتظامی اعلام شده و تاکید صورت گرفته که پیامک از هر شماره غیر از شماره‌های اعلامی کلاهبرداری است.

با این وجود اما همچنان خبرهایی به گوش می‌رسد مبنی بر اینکه افرادی فریب چنین پیام‌هایی را خورده‌اند و کلاهبرداران توانسته‌اند از آنها کلاهبرداری کنند.

از جمله این فریب‌ها، شخصی است که در یزد با پیامک جعلی ثنا قوه قضائیه روبرو می‌شود و بدون توجه و دقت لازم، یک میلیارد ریال را به کلاهبرداران می‌سپارد.

فرمانده انتظامی شهرستان بافق در این رابطه از کلاهبرداری یک میلیارد ریالی با پیامک جعلی ثنا قوه قضائیه از شماره شخصی خبر داد و اظهار داشت: انتظار می‌رود شهروندان دقت بیشتری در این زمینه داشته باشند.

سرهنگ شهرام طولابی‌نژاد افزود: با شکایت فردی درخصوص برداشت غیرمجاز مبلغ یک میلیارد ریال از حسابش، مأموران پلیس فتا شهرستان بافق موضوع را در دستورکار قرار دادند.

طولابی‌نژاد تصریح کرد: با تحقیق از مالباخته مشخص شد که از شماره شخصی، پیامک جعلی ثنا قوه قضائیه برایش ارسال شده و او نیز وارد لینک جعلی شده و اطلاعات کارت بانکی خود را وارد و مبلغ یک میلیارد ریال از حسابش به صورت غیرمجاز برداشته شده است.

این مقام انتظامی ادامه داد: با استعلامات و پیگیری‌های صورت گرفته توسط پلیس فتا، حساب مقصد شناسایی و بلافاصله مسدود و کلیه وجوه به حساب شاکی بازگردانده شد.

فرمانده انتظامی بافق با اشاره به اینکه در این خصوص پرونده تشکیل و جهت رسیدگی به دادسرا ارسال شد، خاطرنشان کرد: شهروندان باید دقت لازم را داشته باشند و به لینک‌های ناشناس و لینک‌هایی که از شماره شخصی برای آنها ارسال می‌شود وارد نشوند.

با وجودی که کلاهبرداران شگردهای خود را هر روز متفاوت می‌کنند اما در صورتی که شهروندان هشدارهای انجام شده از سوی دستگاه‌های نظامی و انتظامی را جدی گرفته و به آن عمل کنند قطعا هیچ زمانی به دام کلاهبرداری‌هایی از این دست نمی‌افتند.

انتهای پیام/781/.

دیگر خبرها

  • جواب بده ۱۰۰ میلیون برنده شو؛ کلاهبرداری جدید
  • کلاهبرداری با رسید جعلی
  • «جایزه صد میلیون تومانی» ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • خالی کردن حساب با پرسیدن فقط یک سوال
  • یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو
  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟
  • ۷ میلیارد کلاهبرداری تحت عنوان غصب عناوین انتظامی و قضایی
  • شناسایی و دستگیری کلاهبردار اینترنتی رسید جعلی بانک
  • سنگ چاقو تیز کنی که برای قصاب ۸۰۰ میلیون ریال آب خورد!
  • کلاهبرداری یک میلیاردی با پیامک جعلی ثنا